Szakkollégistáink 2021. szeptember 30-án megmérkőztek egymással, több heves paintball összecsapás keretében, majd egy békítő közös pizzázás keretében átbeszélték, milyen taktikával kellett volna nyerni.

 

 

Hallgatói vélemények:

"Életem első paintball játékán vehettem részt a Szakkollégium jóvoltából, és nagyon élveztem! Akkora adrenalin löketet adott, nem is gondoltam volna, hogy motoron kanyarvadászathoz fogható élményt tud nyújtani! Jó volt olyan emberekkel játszani, akiket ismertem már előtte, és még jobban összekovácsolódni velük ezáltal!"

- Ákos -


"Mindig is nagyon érdekelt a paintball, régi nagy vágyam volt, hogy végre kipróbáljam, így nagyon hálás vagyok a Szakkollégiumnak, hogy végre elmehettem. Életem egyik legjobb élménye volt. Nagyon jó volt a csapat, a hangulat, és összességében az egész délután. Pár lila folttal és annál is több feledhetetlen élménnyel gazdagabban zártuk a napot :)"

- Gréti -

NTP-SZKOLL-20-0037

Az esemény a Nemzeti Tehetség Program
„Fejlődjünk közösen!” a Neumann János Egyetem Öveges József Szakkollégiuma működésének támogatása pályázat keretein belül valósult meg.